Asamt_hermund

Hermund dale Arntzen
CEO & Founder

Bio: Hermund er fra Hvaler men har de siste årene bodd litt over alt i Norge. Han har en bakgrunn fra militæret hvor han har jobbet som lagfører, instruktør og veileder i forskjellige avdelinger. Etter noen år ville han utfordre seg selv og startet på studiet Innovasjon og prosjektledelse. Da Hermund flyttet tilbake til hjembyen, oppdaget han hvor vanskelig det var å ha oversikt over det som foregikk av arrangementer. Problemet var ikke at det var et dårlig kultur liv, det var rett og slett ingen måte å ha oversikt over det som skjedde. Dette var starten for Asamt.

Bakgrunn: Fem års ledererfaring fra Forsvaret, befalsskole fra Heimevernet

Studier: Bachelor i Innovasjon og Prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold

Klisjé: Blir ikke bedre enn det man gjør det te skjæl!

Olivia Østerberg

Olivia Österberg
COO & Head of Design

Bio: Olivia er grafisk designer og har drevet sitt eget selskap i litt over fire år. Hun er superutlending, og er glad i å blande språk der det passer seg (frivillig eller ei). Trenger du film- eller vintips ringer du Olivia. Hun har elsket å tegne siden hun kan huske, og syntes det var helt sjukt at det ikke allerede fantes en tjeneste som Asamt da Hermund pitchet henne idéen i 2017.

Bakgrunn: Representant for både köttbullens og saunaens land.

Studier: Diplom i grafisk design (og vindrikking) fra Florence Institute of Design + Bachelor i grafisk design fra Arts University Bournemouth.

Klisjé: Elsker livet og en god brainstorm

Daniel huth

Daniel Huth
CFO

Daniel elsker å fordype seg i det meste når han ikke løper rundt og styrer familiebedriften ute på Skjærhalden

Kristian Mørch
CTO

Dotnet-programmerer i Marineshop AS