hermund a dale

Hermund dale Arntzen
CEO x Founder

Bio: Hermund er fra Hvaler men har de siste årene bodd litt over alt i Norge. Han har en bakgrunn fra militæret hvor han har jobbet som lagfører, instruktør og veileder i forskjellige avdelinger. Etter noen år ville han utfordre seg selv og startet på studiet Innovasjon og prosjektledelse. Da Hermund flyttet tilbake til hjembyen, oppdaget han hvor vanskelig det var å ha oversikt over det som foregikk av arrangementer. Problemet var ikke at det var et dårlig kultur liv, det var rett og slett ingen måte å ha oversikt over det som skjedde. Dette var starten for Asamt.

Bakgrunn: Fem års ledererfaring fra Forsvaret, befalsskole fra Heimevernet

Studier: Bachelor i Innovasjon og Prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold

Klisjé: Blir ikke bedre enn det man gjør det te skjæl!

Olivia Österberg
Prosjektleder x Head of Design

Bio: Olivia er grafisk designer og har drevet sitt eget selskap i litt over fire år. Hun er superutlending, og er glad i å blande språk der det passer seg (frivillig eller ei). Trenger du film- eller vintips ringer du Olivia. Hun har elsket å tegne siden hun kan huske, og syntes det var helt sjukt at det ikke allerede fantes en tjeneste som Asamt da Hermund pitchet henne idéen i 2017.

Bakgrunn: Representant for både köttbullens og saunaens land.

Studier: Diplom i grafisk design (og vindrikking) fra Florence Institute of Design + Bachelor i grafisk design fra Arts University Bournemouth.

Klisjé: Elsker livet og en god brainstorm

Natalie werkland

Natalie A. Werkland
COO

Natalie Aspelind Werkland har til nå levd 26 år på denne jorden, og klart å bite over en hel del på sin karrieremessige reise. Hun er en bla bla som trives best med mange baller i luften. Natalie er utdannet frisør, men allerede ganske kort tid etter at hun fullførte fagbrevet sitt, fikk hun muligheten til å starte er eget konsept sammen med to partnere. Hun tar det meste på strak arm, og det var vel strengt talt akkurat sånn hun endte opp som en av forretsningsutviklerne til suksessbedriften «Cutters».

 

Natalie er en selverklært mat -og vin- elsker, som setter pris på kvalitetene det medfører å ha runde smaksløker. Når hun ikke jobber drikker hun selvsagt vin, ser på filmer og serier som scorer over 6 på IMDb og går fjellturer med sin overdrevent frilufts-entusiastiske samboer.

 

Natalie er en by-jente, med bakgrunn fra både Trondheim, Bergen og Fredrikstad. Etter at hun for to år siden kom tilbake til Fredrikstad etter 7 år i Bergen, ble hun opptatt av bymiljø og potensialet til utvikling, da hun opplevde en mangel på initiativtakere. Siden da har hun sammen med to gode venninner startet konseptet «Kappe», som er et miljø-tiltak for klesforbruket hos enkeltpersoner, i tillegg til å bli en del av teamet vårt i Asamt.

niklas a normann

Niklas A. Normann
CFO

Odd
Progger

Tekst

Nicklas
Progger

Tekst