Utvikling + sommer = Sant

Programmerere er opptatte folk. Driver man en startup er de vanskelige å få tak i. Og har man fått tak i en, er det stor sannsynlighet for at er annet stort selskap frister de med en ansettelse med god lønn. Men, nå er det sommer, og da er utviklere mer tilgjengelige. De har fri fra jobb, eller skole, så da er det bare å gripe muligheten!

I Asamt er vi heldige som har fått med oss tre utviklere og en teknologimentor, som skal jobbe med oss gjennom sommeren. De jobber blant annet med å utvikle applikasjonen for web og mobil. Det er vanskelig å anslå tid når det kommer til utvikling, men løsningen vil være klar til testing en gang i august.

Vil du være en av Asamts første testere, kan du melde deg på nyhetsbrev her. Du vil da bli en av få som får en brukerkode, som gir eksklusiv tilgang til tjenesten.

Her er en introduksjon til utviklerene som har jobbet med oss gjennom sommeren, men som også vil fortsette hos oss i fremtiden:

Stephan er fra Sarpsborg og har bachelor i informasjonsteknologi fra Høgskolen i Østfold. Han har de siste årene jobbet som IT-konsulent i både inn- og utland. Den siste tiden har han jobbet mest med dataprosessering, SEO og utvikling av mailsystem. Stephan er backend-utvikler i Asamt og utvikler en viktig del av vår tjeneste. Stephan er glad i øl og å reise til Sørøst-Asia.

Odd Martin er fra Bergen og er nyutdannet dataingeniør (Hiof). Vi ble kjent med Odd Martin våren 2019, da han var opptatt med bacheloroppgave og som studentassistent. Han jobber nå som webutvikler i Asamt, hvor han utvikler webapplikasjonen og kundeløsninger. Odd martin er aktiv med frisbeegolf og går toppturer så ofte han kan.

Nicklas er fra Fredrikstad og har nettopp gjennomført sitt andre år på masterstudiet i datateknologi på NTNU i Trondheim. Han jobber som apputvikler i Asamt. Nicklas er glad kaffe, å trene og musikk.
Ian er britisk og har over 30 års erfaring fra teknologibransjen. Han har jobbet for Microsoft og Nokia. Ian har erfaring innen IT-ledelse fra etablerte og nyoppstartede bedrifter. I Asamt fungerer han som CTO og mentor. Ians kompetanse er særdeles viktig for utviklingen og markedsetableringen av Asamt.