Helgtips uke 26, Fredrikstad

hva skjer i fredrikstad

Glommafestivalen varer hele helga. Program finner du her.

FREDAG

NINI BEACH DØDSING, kl 1800

På fredag er det igjen tid for å drikke digge drinker mens man ser på folk gjøre sjuke ting man ikke har så lyst til å gjøre selv. Brygga er allerede stappfull med hjelp fra Glommafestivalen, så dette kommer til å bli stemning HELE veien.

🤸🏻‍♀️
🍾

BÆRUM BLUESBAND, MAGENTA kl 2200-0100

Bærums Bluesband inntar scenen på Magenta og finnes det mye som topper bluesmusikk i gamlebyen når gradestokken bikker 23 varmegrader? Bandet har mye erfaring og lar improvisasjon og feeling sette stemningen.

🎷

WORKSHOP DYREVELFERD, ST.CROIX 1800-2200

Workshop på St.croix med temaet «hvordan DU kan gjøre en forskjell.» De fleste har vel fått med seg Brennpunkts dokumentar om hvor ræva vi faktisk behandler dyra vi spiser her i landets. Er du keen på å gjøre en forskjell? Møt opp på St.Croix fra 18-22.

💚

LØRDAG

TANTE GØRILDS OG ÅGES DANSEBAND, DAMPSKIPSBRYGGA 2030

Tante Gørilds OG Åges Danseband deler scenen på Dampskipsbrygga fra 20.30-00. Det finnes få folk som skaper bedre stemning eller bedre musikk å danse til. DO IT!

💃🏽

Nini Beach 14-03

Nini Beach avslutter en fire dagers lang folkefest med «ekstra alt». Det kjente konseptet ‘Bubbles and Brunch’ kommer til Fredrikstad for å gjøre lørdagen komplett. Hvem liker vel ikke konfetti og bobler klokken 15 på en lørdag?

🎉