Teamet vokser!

Natalie wekland

Natalie Aspelind Werkland har til nå levd 26 år på denne jorden, og klart å bite over en hel del på sin karrieremessige reise. Hun er en bla bla som trives best med mange baller i luften. Natalie er utdannet frisør, men allerede ganske kort tid etter at hun fullførte fagbrevet sitt, fikk hun muligheten til å starte er eget konsept sammen med to partnere. Hun tar det meste på strak arm, og det var vel strengt talt akkurat sånn hun endte opp som en av forretsningsutviklerne til suksessbedriften «Cutters».

Natalie er en selverklært mat -og vin- elsker, som setter pris på kvalitetene det medfører å ha runde smaksløker. Når hun ikke jobber drikker hun selvsagt vin, ser på filmer og serier som scorer over 6 på IMDb og går fjellturer med sin overdrevent frilufts-entusiastiske samboer.

Natalie er en by-jente, med bakgrunn fra både Trondheim, Bergen og Fredrikstad. Etter at hun for to år siden kom tilbake til Fredrikstad etter 7 år i Bergen, ble hun opptatt av bymiljø og potensialet til utvikling, da hun opplevde en mangel på initiativtakere. Siden da har hun sammen med to gode venninner startet konseptet «Kappe», som er et miljø-tiltak for klesforbruket hos enkeltpersoner, i tillegg til å bli en del av teamet vårt i Asamt.

Asamt har i utviklingsfasen klart å sette sammen et solid team, med relaterte erfaringer. Natalie kommer inn i teamet vårt som en «do’er», hun er allsidig og tar gjerne fatt om oppgaven før den er ferdig diskutert, dermed er hun ganske direkte og rasjonell (til tider ganske urasjonell).

Natalie werkland
This entry was posted in Team and tagged .