Hva Er Asamt?

Asamt er en tjeneste som skal gi deg oversikt over alt som skjer av arrangementer der du er, skal eller bor. Vi mener dagens løsninger, som for eksempel Facebook, ikke fungerer godt nok. Folk går glipp av arrangementer de vil dra på fordi de ikke får høre om de i tide. Skal man ha full oversikt må man bruke mye tid på Facebook og andre kanaler. Dette syns vi er unødvendig.

Asamt gir DEG full oversikt

Et av de største problemene er at det er så mye informasjon der ute som ikke er relevant. Skal man finne arrangementer på Facebook, må man for eksempel skrolle seg gjennom et hav av yogakurs og soppluktetrening for hunder (Ja, det er masse av det der vi bor!). Dette skal vi selvfølgelig gjøre noe med.

Asamt vil samle arrangementer fra forskjellige nettsider og apper som Facebook, Ticketmaster, Visit Oslo og liknende. Deretter vil vi sortere og kategorisere arrangementene slik at vi kan foreslå det som passer deg og din interesse. Asamt vil fungere som trivago.com eller finn.no for arrangementer. Vi vil rett og slett være som din personlige fritidsagent.

Brukeropplevelse

Men det holder ikke med å tilpasse innholdet. Vi har en sterk tro på at det er like viktig at appen og nettsiden er godt brukertilpasset og er enkelt å bruke. Jo færre klikk for å finne ting å gjøre, jo bedre.

Kulturliv

I den første lanseringen vil vi fokusere på kulturlivet. Det vil at du vil finne alt av konserter, teater og alle sceneshows. Deretter vil vi få inn av at arrangementer, og til slutt, aktiviteter.

Billettsalg

Vi i Asamt mener det skal være enkelt å ha det gøy. Det skal være enkelt å finne ting å gjøre og kjøpe billetter til arrangementer og aktiviteter. Derfor skal du etterhvert kunne kjøpe alle typer billetter direkte i tjenesten. Men før vi kommer dit må vi bygge en brukermasse som gjør at billettleverandørene blir med på morroa.