Asamt + Blender Collective = ❤️

blender collective

Asamt har vært på inkubatoren Drivhuset Østfold i ett års tid, og det er nå naturlig for oss å ta steget videre. Det er med stor glede at vi kan annonsere nyheten om at Asamt i de neste 6 månedene skal ta del i akseleratorprogrammet til Blender Collective! Enda en ny gjeng med kreative og ressurssterke folk å menge seg med; kan jo bare bli helt sykt bra. Klare for å fortsette å jobbe ræva av oss hvertfall! 💪

Blender Collectives akseleratorprogram hjelper oss blant annet med:

  • Å få kontakt med potensielle investorer.
  • Gir oss en fast veileder som bistår teamet og prosjektet med tett oppfølging.
  • Tilgang på tilgjengelige eksterne rådgivere med spesialkompetanse.
  • Og vi får kontakt med Innovasjon Norge og øvrig virkemiddelapparat.

Å bli en del av Blender Collective og deres nettverk er det perfekte miljøet for oss, vi ser frem til en lærerik periode foran oss!

“Blender Collective er et nettverk bestående av over 60 kreative bedrifter i Østfold. Felles for oss er at vi brenner for nyutvikling og vekst. Vi mener at dette skapes gjennom samarbeid og deling av kunnskap.”
https://www.blendercollective.no